Gambar seks mak datin

Hampir tiga bulan diluar negara, satu petang Datin Sue menerima telegram Dato' Alen Low kemalangan di German.

Petang itu juga Datin Sue ambil fligth ke German."Man.

Mataku tertumpu dikelangkangnya dengan tuala hanya di paras pangkal paha. Datin Sue sedang mengadap cermin hias duduk bersilang di atas bangku dengan mengenakankan gaun tidur yang nipis, menoleh ke arah ku dan tersenyum.

Aku beranikan diri menghampirinya dan meletakan tanganku keatas bahu lurus ke bawah, dia mendongak mukanya aku terus kucup bibirnya, sambil tangan ku mengentel buah dadanya.

Tiba sahaja diperkarangan rumah, terperanjat aku, ada orang didalam rumah Dato' Alen Low. "Tak pe lah, I tak nak susahkan you man." Jelas Datin Sue tersenyum. " Tanya Datin Sue memulakan perbualansetelah melihat aku terdiam sejenak. Bukan senang nak berdampingan dengan gadis Cina dan lawa pula tu. Tugas pertama ku tiba, besok fligth ke Jakarta, "Awal pagi besuk you booking Fligth ke Jarkata, kemudian belikan pakaian you sekali ok." Perintah Datin Sue. Semasa melalui kaunter ckeck in Datin Sue memaut lenganku kemas, lembut tangannya bila ku sentuh. Pelayan hotel menunjukkan kepada ku almari, peti ais dan sedikit penerangan ringkas. Aku tanggalkan pakaian ku dengan bertuala akan juga masuk kebilikair. Sekali mata kami bertentangan di dalam cermin Datin Sue tersenyum manja. akan berpusing berhadapan dengannya, Satu kucup singgah dibibir ku.

Tangan ku menanggalkan butang gaun tidur satu persatu dibantu oleh Datin Su. Gaun yang sudah tertanggal aku campak ke sudut katil. Melalui pengalaman menonoton video aku praktikan apa yang pelakun video lakukan. Lidah terus menjalajah kekawasan bawah pusatnya bulu hitam nipis ku belai dengan lidahku, merayap lagi di celah rekahan bibir pantat Datin Sue. Aku jilat kelentik Datin Sue yang tersembul panjang, kali ini punggung Datin Sue terangkat-angkat setiap kali lidah ku menyentuh hujung kelenteknya. Batang ku yang telah tegang dikulumnya puas, kali ini aku pula yang merengek, Aroma pantatnya semakin kuat. "Please Man please I tak tahan ni" Aku mengalih posisi, batang ku betul berada dipermukaan bibir pantatnya,bersedia untuk dibenamkan. Ayunan ku semakin laju, mata Datin Sue semakin kuyu dan layu, punggungnya diayak kekiri dankekanan. Aku percepatkan sorong tarik, lubang pantat Datin Suesudah terlalu banyak air, Sekali ledakan aku memuntahkan air putih pekat kedalam lubang nikmat Datin Sue.

Puting titiknya aku jilat dan hisap, semantara tangan ku di celah kelangkangnya memgosok bibir anunya. Aku angkat kaki Datin Sue ke atas bahu, ku benamkan batang ku, terangkat punggung Datin Sue bila batang ku tenggelam kesemuanya. Tangan Datin Sue semakin kuat menarik punggungku rapat ke pantatnya.

Dua hari kemudian Neng pula bercuti pulang ke Indonesia. Hampir sebulan lamanya Datin Sue ke German melawat suaminya kemalangan.

Hingga sekarang aku belum menerima apa-apa berita dari mereka, Jadi aku ambil keputusan pulang ke kampung. Setelah check in aku mengiring pelayan hotel terus ke bilik tingkat tiga.

Search for Gambar seks mak datin:

Gambar seks mak datin-85Gambar seks mak datin-13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Gambar seks mak datin”

  1. November 16, 2017 - Flirt with beautiful and sexy ladies with our free webcam chat! Visit your favorite girl or chat with sexy models by browsing our categories. Webcam modeling with Flirt4Free is an exciting way to make good money from the comfort and safety of your home.